Hotte modeller

Det er med stor glæde og stolthed at vi igen i år kan ønske dig velkommen til Danmarks smukkeste bilmesse.


For 13. gang står KOMO Kalundborg og Omegns Motorklub Kalundborg og Automobilforhandler Forening i samarbejde med greve Christian Lerche-Lerchenborg bag en spektakulær og spændende udstilling på pladsen og i parken omkring slottet.

Før crashtest

På Lerchenborg præsenteres de absolut sidste modeller på markedet, pakket med automatik og sikkerhedsmæssigt toptestede.

Som kontrast kan du se mange modeller fra håndchokerens tid og før sikkerheds-selen blev opfundet. Igen i år kan du se de vildeste biler og biler fra bilens vugge.

 

Næsten for sejt


En lang række mærkeklubber forventes at præsentere biler fra Rolls Royce til Volkswagen inklusive amerikanerbilklubber tillige med biler fra Dansk Veteranbil klub, Dansk Vintage Motor Club og Sjællandske Motorveteraner.

 

Bilmærker fra stort set hele verden

 

Udstillingens centrum vil være præget af nye biler, hvor 21 bilmærker vil være repræsenterede. Omkring en halv snes bilmodeller forventes at få dansk premiere i løbet af sensommeren, og de fleste vil blive præsenteret på Lerchenborg, men dertil kommer mange specielle og klassiske biler samt motorcykler på to og tre hjul.
 
 
 

Ved at være klar …


Der er mange fantastiske biler på "Biler på Lerchenborg".

Udover de nyeste benzin- og dieselvogne vil den nyeste teknologi inden for eldrevne modeller blive vist.

Der er nu seriøse bestræbelser i gang for at åbne markedet for elbiler. På "Biler på Lerchenborg" vil Dansk Elbil Komite orienterer om elbilernes status i dag og hvad den nærmeste fremtid bringer. Der vil blive lejlighed til at se og prøve de elbiler, som du kan købe i dag og se og høre om dem, som er på vej.

For hele familien ...

Også meget andet end biler


"Biler på Lerchenborg” byder på spændende oplevelser for både far, mor og børn.

En omfattende forbruger-udstilling tilbyder alt muligt fra håndcremer til jord-varmeanlæg.

Fritid, sport og under-holdning indgår også i udstillingen, fra spejderliv og idræt til jagt, musik, dans, motocross, bueskydning

Der en masse under-holdende aktiviteter fra hoppeborg og hurlumhej-hus til modeshow, kørsel med mini-motorcykler og
4-hjulstrukne biler, og kaperkørsel med hestevogn samt helikopterflyvning.

 

Metria Messer • Engelstrupvej 13 • 4571 • Grevinge • Tlf: 30 29 91 66